VS2010 & XNA 4.0 & Silverlight 4.0

Dec 16, 2010 at 10:58 AM
Edited Dec 16, 2010 at 11:01 AM

Hi...

Im trying to get the above up and running...   my simple game did not render, so I stripped it down to a minimum. just drawing 2 fullscreen sprites..  but not even that works...

The only thing that proves that anything works is this:

   - graphics.GraphicsDevice.Clear(Color.Red);   it's changing my 'screen' to red!

 

but then when i try:

   - spriteBatch.Draw(backgroundTexture, screenRectangle, Color.White);  nothing happens....

I'm starting to belive it has something to do with the versions im running...

 

anybody has any comments/ideas?

 

best regards...

 

Carl

Dec 30, 2010 at 1:22 AM
Edited Dec 31, 2010 at 2:13 AM

Hi Carl,

I have exactly the same problem here.

Unfortunately, No solution.

Good luck :D

 

Edit: I've had a look and my computer only has XNA 4.0 installed. I'm going to try installing VS2008 with XNA 3.1, and try again in the morning.

Developer
Dec 30, 2010 at 6:52 AM

Hi Carl

Try to put up your project as as zip somewhere so I/we can download it and have a look at it.

:)

Jan 3, 2011 at 5:18 PM

Did you set your content files to resource or something like that?

I use VS2010 and Silverlight 4 and everything is working right!

You can also try seeing your browser javascript console (In chrome --> menu --> tools --> javascript console). There you can see every exception or error your aplication is throwing.

If you want, I can upload a working test project 

Greetings from Argentina

HERNAN